Digitale MCC modelauto

Een Digitale MCC modelauto is met een MCC decoder en een ontvangstspoeltje uitgerust. De decoder verzorgt alles wat voor de auto nodig is om digitaal te kunnen rijden. Hiervoor zijn de MCCdec-02 en MCCdec-03 de beschikbare modellen. Inmiddels is dit de derde generatie, waardoor de functionaliteit zeer compleet is. De MCC decoder is softwarematig in te stellen en zijn geschikt voor alle denkbare voertuigen. De afmetingen zijn zodanig dat deze zelfs in een H0 personenauto past. Ook zijn de decoders toe te passen vrachtwagens en bussen in schaal N.

Voorbeeld van MCCdec02 en 03
MCCdec02 en 03

De decoder maakt het naast snelheidsregeling ook mogelijk om licht en andere functies van een auto te sturen. Buiten de standaardverlichting voor koplampen, achterlichten, remlichten en knipperlichten zijn er maximaal 4 extra functie-uitgangen beschikbaar. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor binnenverlichting, contourverlichting of zwaailampen.

Het ombouwen van auto’s kan zelf worden gedaan. MCC-ModelCarParts levert alle onderdelen om uw modelauto voor het digitaal rijden geschikt te maken. Ook verzorgt MCC-ModelCarParts workshops om het ombouwen van auto’s te leren.

In onze webshop zijn beschikbare MCC digitale auto’s te vinden. Op verzoek bouwen wij modellen om naar digitale MCC modelauto met verschillende mogelijkheden van verlichting. Vraag naar de mogelijkheden en de prijs.