Geplaatst op

Workshops

MCC Modelcarparts geeft diverse workshops om het ontwerpen en bouwen van een digitaal autosysteem zelf uit te kunnen voeren. Ook helpen we graag bij het bestuurbaar maken van de auto- en treinbaan. Hiervoor zijn de volgende workshops beschikbaar:

  • Introductie in MCC: hierin wordt de basis van het MCC systeem uitgelegd. Na deze workshop weet u hoe het MCC systeem is opgebouwd en functioneert.
  • Auto ombouw: het ombouwen van analoog rijdende auto’s en schaalmodellen. In deze workshop wordt getoond en geoefend op welke wijze een auto kan worden omgebouwd tot een rijdend MCC digitaal model.
  • MCC Systeem: Aanleg en configureren. In deze workshop wordt ingegaan op het installeren en gebruiksklaar maken van het MCC systeem. Onderdelen die hierin aan de orde komen zijn UCCI, SWdec, OC32 basis en SP04. Ook het ontwerpen en aanleggen van een stratenplan worden behandeld. Belangrijk onderdeel hierin is het ontwerp en de aanleg van de zendlus om het signaal naar de MCC modelauto’s te sturen.
  • iCar: Configuratie en gebruik. In deze workshop wordt getoond en geoefend op welke wijze een baanplan en auto’s in iCar worden gedefinieerd. Tevens wordt de bediening van iCar besproken.
  •  OC32 basis: Configuratie en gebruik. In deze workshop wordt het aansluiten en configureren van basisfuncties in de OC32 geleerd.
  • iTrain: Configuratie en gebruik. In deze workshop wordt getoond en geoefend op welke wijze een baanplan en treinen in iTrain worden gedefinieerd. Tevens wordt de bediening van iTrain besproken. Deze workshops wordt gegeven door Tom Engelfriet.

Als u zich wilt aanmelden voor een workshop kunt u dit doen via de button contact of mailadres workshop@mcc-modelcarparts.nl