Auto’s

Voor de digitale besturing zijn in de auto naast een motor, stuuras en accu slechts 2 extra componenten nodig: de MCC decoder en een ontvangstspoeltje. De decoder verzorgt alles wat voor de auto nodig is om digitaal te kunnen rijden. Hiervoor zijn de MCCdec-02 en MCCdec-03 de beschikbare modellen. Inmiddels is dit de derde generatie, waardoor de functionaliteit zeer compleet is. Aangezien de decoder softwarematig aanpasbaar is, is dit model geschikt voor alle denkbare voertuigen. De afmetingen zijn zodanig dat hij zelfs in een H0 personenauto past en toepasbaar is in schaal N.

De decoder maakt het naast snelheidsregeling ook mogelijk om licht en andere functies van een auto te sturen. Buiten de standaardverlichting voor koplampen, achterlichten, remlichten en knipperlichten zijn er maximaal 4 extra functie-uitgangen beschikbaar. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor binnenverlichting, contourverlichting of zwaailampen.

Het ombouwen van auto’s kan zelf worden gedaan. MCC-ModelCarParts levert alle onderdelen om uw modelauto voor het digitaal rijden geschikt te maken. Ook verzorgt MCC-ModelCarParts workshops om het ombouwen van auto’s te leren of bouwt auto’s op verzoek om naar MCC.

This post is also available in: English Deutsch