Geplaatst op

Online Workshops

Om met de huidige beperkingen te blijven helpen bij het bestuurbaar maken van de auto- en treinbaan gaan we online workshops met een duur van ca 2 uur aanbieden. Hiervoor zijn de volgende online workshops beschikbaar:

  • iCar inrichting basis: In deze workshop wordt toegelicht op welke wijze een basis baanplan met bijbehorende schakelelementen en auto’s in iCar worden gedefinieerd.
  • iCar inrichting geavanceerd: het uitbreiden van de basis inrichting door gebruik te maken van diverse opties in iCar. Hierbij worden dynamische snelheid, kruispunten, routes en acties behandeld.
  • iCar bediening: Hoe kan met iCar worden gereden als het eenmaal is ingericht? Tijdens deze workshop wordt onder meer getoond hoe verbinding met systemen worden gemaakt, auto’s worden opgenomen en afgenomen, kruispunten worden geactiveerd, routes worden gekozen en acties worden uitgevoerd.
  •  OC32 aansluiten: Op welke wijze wordt een OC32 aangesloten? De voedingsaansluitingen, communicatie en opname in een systeem worden behandeld.
  •  OC32 basis configureren: In deze workshop wordt het basis configureren met OC32 config geleerd.

Als u zich wilt aanmelden voor een workshop kunt u dit doen via de button contact of mailadres workshop@mcc-modelcarparts.nl
Kosten voor deze workshops zijn €35,00 per module en zal worden ingepland aan de hand van belangstelling.